1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Saturn Spartan6 Configuration Utility Not Working

Discussion in 'FPGA Boards' started by mihnen, Oct 7, 2017.

  1. mihnen

    mihnen New Member

    Joined:
    Oct 7, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Milwaukee
    Just bought one of these boards and I cannot get it to program. The saturn flash config tool just hangs at "Erasing flash sectors..." I let it sit like that for about 30 minutes and nothing else happens. I've tried downloading one of your pre-compiled .bin files and I get the same result. I have verified the jumpers are correct for downloading to SPI... not sure what else to try here?
     

    Attached Files:

  2. mihnen

    mihnen New Member

    Joined:
    Oct 7, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Milwaukee
  3. rohith

    rohith Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 3, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Bangalore
  4. mihnen

    mihnen New Member

    Joined:
    Oct 7, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Milwaukee
    I tried the new variant you posted and got the same results, hangs on erasing flash sectors. Attached is the xml export from FT_Prog
     

    Attached Files:

  5. rohith

    rohith Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 3, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Bangalore
    Hi @mihnen

    There might be specific problem with the Saturn which you have. Could you please open a service ticket by mailing to [email protected]? Your mail will automatically create a ticket, and we can help you better using that.

    Thanks
     

Share This Page